Din Parfumerie 2022

Proiectul Din Parfumerie este finanțat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Un proiect de revitalizare a memoriei culturale a comunității Sectorului 3

Asociația Hearth a desfășurat în perioada iunie – noiembrie 2022 un amplu proiect cultural prin care a urmărit revitalizarea memoriei culturale a comunității locale a unuia dintre cele mai vechi cartiere ale Bucureștiului.

Proiectul Din Parfumerie  este strâns legat de numele și casa Silviei Kerim (1931-2016), scriitoare și jurnalistă care a lăsat o moștenire culturală impresionantă în timpul activității sale și care a trăit și a creat întreaga viață pe strada Parfumului 19, în casa care astăzi găzduiește Asociația Hearth – unul dintre cele mai active ONG-uri cultural-artistice din București.

Proiectul cultural Din Parfumerie a avut trei componente care au invitat locuitorii Sectorului 3 să ia parte la o serie de manifestări artistice menite să revitalizeze memoria culturală a comunității bucureștene: Din Parfumerie {Dramaturgie, Din Parfumerie {Scrisori și Din Parfumerie {Copilărie.

Detalii